PLATINUM MEMBERSHIP

Ai acces la sprijin medical 1 la 1 și resurse valoroase pentru a implementa schimbări de stil de viață și a-ți atinge obiectivele de sănătate.

Echipa noastră medicală internațională te va ajuta în implementarea de noi rutine care vor preveni apariția bolii cronice degenerative în tinerețe și vor corecta deficitele funcționale în toate domeniile: nivel de energie, rezistență la stres, funcționarea cognitivă a creierului, somn și recuperare, libido, compoziția corporală, fitness și performanță.

Include:

Panel Genetic Premium

Suplimente personalizate

Panel Genetic Performance

Analize de laborator amănunțite

Eco-Doppler Carotidian

Scanare RMN Full Body

Scanare a calciului arterial

Analiza microbiomului

Plan de nutriție personalizată și carte de rețete

Terapii regenerative intravenoase

Programul include consultații lunare timp de un an de zile, și acces la un medic care te sprijină în implementarea schimbărilor de stil de viață.

Acest program premium este pentru tine, dacă vrei să:

  • Primești lunar health coaching, 1-to-1 pentru a implementa cu succes planul personalizat de sănătate, bazat pe tiparul tău genetic.
  • Ai acces la cele mai recente descoperiri științifice în domeniul testării genetice și medicinei preventive.
  • Obții o imagine onestă a sănătății tale în acest moment și a riscurilor și predispozițiilor viitoare.
  • Ai acces la noul standard în medicina preventivă, incluzând: analize epigenetice, genetice și de laborator extinse, evaluarea microbiomului, RMN, scanarea nivelului de calciu din artera coronară.
  • Primești informații și recomandări specifice după analiza nivelui de stres, calității somnului și eficienței procesului de recuperare.
  • Activezi genele protectoare și să le dezactivezi pe cele care reprezintă potențiale riscuri pentru sănătate, prin cele mai recente unelte de management epigenetic.
  • Primești un raport de sănătate personalizat care evidențiază factorii de risc și sugerează strategii pentru prevenirea bolilor și optimizarea sănătății.
  • Adopți o abordare mai proactivă a prevenirii bolilor, pe termen lung

… while having specialised support all the way!

Intră în programul Platinum Membership și vei primi gratuit:

Consultații lunare 1-to-1 și health coaching

Terapii IV, terapii de substituție hormonală și terapia de restaurare a microbiomului

Analize și teste finale de evaluare

Dr. Alexander Zeuke is a board-certified general surgeon with post-graduation in a Master of Science Program in preventive medicine, having more than 20 years’ experience.


Este cofondatorul programelor Medkore + Elysium de Medicină Preventivă şi Regenerativă, fiind responsabil de dezvoltarea planurilor de îngrijire a sănătății pentru oameni și corporații din întreaga lume.

Medicul specializat în medicină preventivă va fi alături de tine în primele șase luni și te va ghida în procesul de integrarea în rutina zilnică a programului de sănătate personalizat, bazat pe date științifice.

All the  recommended follow up protocols to treat physiological deficits, like intravenous micronutrient therapy, hormone replacement therapy and therapies for restoring gut microbiome are included in your Platinum Membership plan, as well as the Follow up tests will evaluate the success of the interventions and lifestyle changes, at the end of the yearlong program.(*Terms and conditions apply)

Abonamentul Platinum Membership include programul DNA PREVENTIVE HEALTH MANAGEMENT

Program personalizat


Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, unul din doctorii noștri specialiști poate vizita țara dumneavoastră pentru un consult personal (**se aplică taxe suplimentare pentru zbor și cazare)

Încă nu sunteți sigur?

Un membru al echipei noastre vă poate răspunde la toate întrebările despre Program

ro_RORomână