Medkore+Elysium Glutathione Push

Stimulează detoxifierea - Îmbunătățește răspunsul imunitar - Ajută la recuperarea după o boală - Previne îmbătrânirea pielii - Crește claritatea mentală

Despre:

Glutationul este un antioxidant foarte puternic – ajutând organismul să se recupereze în urma stresului oxidativ zilnic. Este un detoxifiant puternic și susține sistemul imunitar.

Glutationul combate radicalii liberi și previne deteriorarea celulelor, fiind implicat în aproape toate procesele celulare, inclusiv în reparea și clădirea țesuturilor.

Glutationul este indicat ca injecție intravenoasă după o noapte cu consum ridicat de alcool pentru a crește capacitatea de detoxifiere a ficatului. În plus, este foarte eficient în a grăbi și a îmbunătăți procesul de recuperare după efort sportiv intensiv, previne problemele de sănătate cauzate de stres, combate migrenele, îmbunătățește aspectul pielii, previne îmbătrânirea prematură și îmbunătățește claritatea mentală.

Ca terapie adjuvantă, injecția cu glutation îmbunătățește sănătatea în probleme cronice: fragilitate maculară legată de vârstă, diabet, boli de plămâni, boli gastrointestinale, boli neurodegenerative, cum ar fi Parkinson și Alzheimer, MS, ciroză hepatică, boală de ficat gras, boli autoimune, inflamație cronică, intoxicațiile cu metale grele, sindromul colonului iritabil și tulburări de spectru autist.

Ca booster/rapel, injecția sau perfuzia cu glutation are beneficii instante, cu efect pentru o săptămână.

În plus, glutationul are efect antiviral și poate ameliora simtomele gripei sau ale altor infecții.

€ 51

Programează-ți terapia astăzi

Alte terapii recomandate

CONTACT

IA LEGĂTURA CU NOI

ro_RORomână