Despre Medkore+Elysium

Programele de medicină preventivă Medkore + Elysium reunesc ultimele dezvoltări în secvențierea ADN-ului cu abordarea holistă a frumuseții, vieții și sănătății, pentru a oferi pacienților o imagine detaliată a stării lor actuale de sănătate și a riscurilor viitoare pentru aceasta. Pe baza acestor informații, pacienții își pot crea baza mentală și fizică pentru o viață echilibrată în fața presiunilor vieții moderne, pot face modificările prezentate în planurile de intervenție personalizate și pot urma strategiile de terapie care cresc durata unei vieți sănătoase.

Medkore+Elysium oferă terapii intravenoase cu nutrienți, vitamine și antioxidanți, teste genetice pentru prevenire și tratament, precum și ozonoterapie, cea mai modernă terapie cu ozon și oxigen folosită pentru vindecare și rejuvenare.

DR. ALEXANDER ZEUKE

Dr. Alexander Zeuke is a board-certified general surgeon with post-graduation in a Master of Science Program in preventive medicine, having more than 20 years’ experience.

Este cofondatorul programelor Medkore + Elysium de Medicină Preventivă şi Regenerativă, fiind responsabil de dezvoltarea planurilor de îngrijire a sănătății pentru oameni și corporații din întreaga lume.

Dr. Zeuke este pionierul unei abordări personalizate a medicinei preventive, bazată pe date, folosind noile descoperiri din secvențierea ADN-ului și din studiul proceselor epigenetice care influențează expresia genelor.

Dr. ION ZEGREA

MD, PhD, Assistant Professor at University of Medicine and Pharmacy “Carol Davila” Bucharest.

Board Certified in Plastic Surgery, Aesthetics and Reconstructive Microsurgery, member of the Romanian Association of Plastic Surgeons and International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), member of Executive Committee of SRCE Romanian Aesthetic Surgery Society.

Folosind cea mai recentă tehnologie medicală în chirurgia plastică și estetică, Dr. Zegrea este dedicat să ofere pacienţilor proceduri chirurgicale de ultimă generație.

Beyond this, Dr. Zegrea’s personal quest is to identify the newest and most progressive preventive health medical developments in the service of beauty, life and health. Thus, he is one of the pioneers of Medkore + Elysium clinic.


ro_RORomână