UN PLUS DE
VITALITATE

în fiecare zi

Preia controlul asupra sănătății, frumuseții

și stării tale de bine, la orice vârstă!

Filosofia noastră

“We believe in enjoying life to the fullest, in perfect health.”


Tratăm fiecare pacient ca pe un individ unic, cu trăsături și predispoziții unice. Utilizând cele mai recente progrese științifice în secvențierea ADN-ului, tehnologie de laborator și diagnostic imagistic de ultimă generație, putem realiza o imagine precisă a stării tale actuale de sănătate și a predispozițiilor genetice la potențiale riscuri pentru sănătate, mai târziu în viață.

Cu datele obținute, medicii noștri specializați în medicină de precizie dezvoltă împreună cu tine planuri de sănătate personalizate și protocoale inovatoare de terapie regenerativă care neutralizează deficitele genetice și previn apariția prematură a unor afecțiuni cronice de sănătate precum cancerul, diabetul de tip 2, bolile cardiovasculare, demența, excesul de greutate, stres, epuizare și tulburări de somn și susțin recuperarea.

Cu ajutorul ghidurilor personalizate de stil de viață bazate pe tiparul tău genetic și a programelor inovatoare de coaching medical, te vom susține în îmbunătățirea sănătății fizice, a nivelul de energie și a clarității mentale, și creșterea rezistenței la stres.

PRODUSELE ȘI SERVICIILE NOASTRE

TESTE GENETICE


ADN-ul tău deține cheia către frumusețea ta și sănătatea ta perfectă, dar și pentru pierderea în greutate și performanță sportivă. Comandă un kit de testare pentru a avea acces la soluții create special pentru tine.

02.

TERAPII IV CU NUTRIENȚI ȘI VITAMINE


Obține instant cantitatea optimă de micronutrienți esențiali, vitamine și antioxidanți pentru corpul tău!

OZONOTERAPIE


Ozonoterapia este o metodă inovatoare de tratament, care folosește un mix de oxigen și ozon, cu beneficii pe termen lung și proprietăți de vindecare remarcabile.

Folosit cu succes în medicina preventivă și regenerativă, la Medkore+Elysium acest tratament completează protocoalele de încetinirea a procesului biologic de îmbătrânire și ajută la întărirea sistemul imunitar.

PREMIUM PLANS

NOUL STANDARD ÎN TRATAMENTELE DE SĂNĂTATE PREVENTIVĂ


Join our exclusive membership program to gain access to a new standard in preventive health care that includes DNA testing, imaging and laboratory diagnostics and 1-on-1 medical support. 

Doctors specialized in preventive medicine will assist you in managing the necessary check-ups and interpretation of exams. Our team will help you to implement and monitor the efficiency of all intervention and therapy protocols in order to stay healthy for a lifetime. 

Cu ajutorul terapiilor noastre poți neutraliza factorii genetici de risc și corecta deficitele funcționale în zone precum: nivelul de energie, reziliența la stres, funcția cognitivă a creierului, somn și recuperare, libido, compoziția corpului, fitness și performanță atletică.

Beneficii

O abordare personalizată a sănătății și stării tale de bine

Acces la cele mai avansate soluții din domeniul medicinii preventive

Schimbări de lifestyle ușor de implementat și terapii regenerative inovatoare

CONTACT

IA LEGĂTURA CU NOI

ro_RORomână